Noves incorporacions agents de la Policia Local d’Alcoi

Dos oficials i sis agents de la Policia Local d’Alcoi han pres possessió en propietat després de superar el curs de capacitació realitzat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències. Aquestes incorporacions vénen acompanyades de dos nous processos selectius de personal de la Policia Local, un d’oposicions i un altre de borsa de treball.

Són 19 places per oposicions, de les quals 11 són per torn lliure i 8 per torn de mobilitat. S’han presentat 596 sol·licituds per a prendre part en el procés per a cobrir en propietat les places vacants en la plantilla local.

El segon procés selectiu serà el d’una borsa de treball per a la provisió temporal de llocs d’agent de la Policia Local mitjançant comissió de serveis. Aquest és el sistema legal perquè els funcionaris puguen prestar els seus serveis en un altre ajuntament, per un termini màxim de dos anys. Amb això es poden cobrir temporalment places d’agent de la Policia Local mentre es realitza el procés selectiu d’oposició.

S’han presentat 8 sol·licituds de funcionaris d’altres administracions que desitgen prestar temporalment els seus serveis en aquest Ajuntament en cas de necessitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *