Nova imatge corporativa per a la Biblioteca Ricardo Senabre

La Biblioteca Municipal Ricardo Senabre d’Alcoi estrena nova imatge corporativa dissenyada pel tècnic de Departament de Cultura, Gilberto Dobón. Aquesta imatge s’incorporarà tant a l’edifici com a totes les publicacions que es realitzen per tots els canals de la Biblioteca.

Aquestes mesures van ser presentades en un prec pel Partit Popular en el Ple Ordinari del passat divendres 31 de juliol. En aquest sentit el regidor de Cultura, Raül Llopis, ha assenyalat que el Govern Municipal ja estava treballant en aquest assumpte abans de tratar-se en el plenarien un temps en què es debat molt entre la gestió pública i privada, ací tenim un exemple més del que és la gestió pública, no tan sols per l’excel·lent servei que ofereix la Biblioteca Municipal Ricardo Senabre, sinó també pel treball d’un tècnic municipal com és Gilberto Dobón que ha dissenyat la imatge. Crec que l’ajuntament compta amb uns tècnics molt qualificats i que fan un grandíssim treball“, afirma.

Indicar que juntament amb el Campus de la Universitat d’Alacant es duran a terme una sèrie d’activitats per a donar a conéixer la figura de Ricardo Senabre en la ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *