Muro no celebrarà la Fireta de Sant Antoni

L’Ajuntament de Muro ha comunicat la suspensió definitiva de la Fireta de Sant Antoni, una tradició que data de l’any 1738 i que té lloc tots els anys per aquestes dates.

La decissió de no celebrar el Certamen ve motivada per la crisi sanitària del Coronavirus i l’elevada incidència de la Covid-19 que presenta ara mateix el nostre Departament de Salut. A més des del Consistori asseguren que les mesures decretades per la Generalitat Valenciana el passat 5 de gener fan inviable en aquests moments celebrar qualsevol acte amb motiu de la Fireta de Sant Antoni “estava previst realitzar algunes activitats els dies 16, 17 i 23 de gener de 2021, dins de les mesures sanitàries i de seguretat que marca la normativa vigent a causa de la Covid 19. Finalment no podrà ser així i des de l’Ajuntament de Muro anem treballar per a trobar-li una nova data enguany, si la situació sanitària ho permet, per tal de poder tornar a gaudir de les nostres tradicions i costums“, han afirmat les regidores Xelo Cascant (Cultura) i Aida Martínez (Turisme).

Assenyalar que la Fireta de Sant Antoni de Muro es Festa d’Interés Turístic Autonòmic i l’any passat ja es va haver de suspendre abans de la seua clausura oficial a causa de la borrasca Glòria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *