Muro gaudeix de les XII Hores Esportives amb una gran participació

Muro va celebrar el passat cap de setmana les XII Hores amb una gran participació de xiquets i xiquetes del municipi. D’aquesta forma, segons informa el Consistori d’aquest municipi del Comtat, es va posar el punt final a l’actual temporada esportiva.

Més de 500 esportistes de la pedrera de l’esport murer van representar a 8 esports diferents. En aquesta ocasió les disciplines protagonistes foren el patinatge, tenis, handbol, hoquei, bàsquet, futbol-8, pilota valenciana i carreres d’obstacles mentre que no van faltar l’ambient de germanor i companyia «des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, volem agrair la implicació de tots els clubs per poder realitzar les XII Hores Esportives, i com no, felicitar a totes i tots els esportistes que han participat en aquesta edició, i animar-los a continuar per la senda esportiva«, indica el regidor d’Esports; Kike Pascual.

Les activitats previstes es va realitzar al Poliesportiu Municipal en dues jornades marcades pel sol i les elevades temperatures.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *