Mor Jose Pascual, Director del MAF d’Alcoi

En la recta final d’aquest dissabte 19 de novembre ha transcendit la sobtada mort de Jose Pascual, el director del Museu Alcoià de la Festa (MAF). La notícia ha corregut per la ciutat com un reguer de pólvora i les primeres mostres de condol s’han manifestat a través de les xarxes socials.

Jose Pascual era un gran coneixedor de la Festa de Moros i Cristians al mateix temps que estava al capdavant del Museu des de la seua obertura l’any 2006. A més desenvolupava una important tasca a l’hora de preparar les exposicions que allí es podien contemplar o del contingut que trobem en aquest espai que difon la festa entre els molts turistes que passen per la nostra ciutat. Pascual, fester de la Filà Verds, ha estat també moltes vegades en COPE ALCOI per a donar a conéixer l’activitat del MAF a través del programa #LaNostraFesta que setmanalment condueix el nostre company Carlos Talens.

La seua última col·laboració amb aquesta casa fou el passat mes d’abril fent una xicoteta aportació literària a la primera part de la publicació que edita aquesta casa per tal de recopilar a tots els menuts que hi han exercit el paper de Sant Jordiet de les nostres Festes de Moros i Cristians. Descanse en pau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *