Mireia Estepa entra a formar part del Young Elected Politicians de la Unió Europea

L’alcaldessa de Cocentaina ha entrat a formar part del programa de joves polítics de la Unió Europea anomenat YEP (Young Elected Politicians – Joves Polítics Electes). El YEP és una xarxa de polítics menors de 40 anys que governen a escala regional o local als països de la UE i és una de les estratègies del Comité Europeu de les Regions.

La primera reunió amb els més de 70 membres del YEP es va produir el 18 de maig en format telemàtic. Allí es van introduir en les oportunitats formatives que, durant un any, tindran les i els joves polítics amb conferències que aborden temes mediambientals, el futur d’Europa o la igualtat de gènere «significa una gran oportunitat poder aprofundir en el coneixement sobre el Comité Europeu de les Regions i poder expressar la meua opinió sobre aspectes tan urgents com el canvi climàtic o el masclisme«, afirma Mireia Estepa.

La durada del programa gratuït YEP és d’un any i per a accedir cal superar una entrevista i tindre un correcte maneig de l’anglés, ja que és l’única llengua en la qual es parla als encontres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *