Mireia Estepa: “aquest nou cap de setmana de Fira es presenta amb molt bones previsions”

Cocentaina ja està immersa en aquest divendres 5 de novembre en el segon cap de setmana de la 675 edició de la Fira de Tots Sants, unes jornades que posaran el punt final a una celebració que enguany a tornat als carrers del poble després dels mesos més crus de la pandèmia. Aquesta setmana trobem al nostre abast sectors com l’agroalimentari, la maquinària agrícola i industrial o l’automoció.

L’alcaldessa del municipi, Mireia Estepa, ha assegurat en COPE ALCOI aquest matí que el cap de setmana es presenta amb molt bones previsions de negoci donat que els sectors presents al carrer tenen molt bona acollida entre els visitants. A més ha fet una crida a tornar a Cocentaina per a visitar la Fira, amb màxima responsabilitat davant la pandèmia, i ha alabat la paciència dels veïns i les veïnesla gran estima que tenim cap a la Fira, els contestans i les contestanes, fa que tots arrimem el muscle i que estiguem adaptant-nos a tots els canvis de trànsit o a les molèsties que causen esdeveniments com el nostre. Moltíssimes gràcies a totes i tots pel vostre esforç i suport“, ha dit Estepa.

L’oferta d’aquest segon cap de setmana de Fira es complementa amb les atraccions infantils, els productes típics amb denominació d’origen i la venda ambulant. Finalment continuen funcionant les exposicions culturals del Palau Comtal i espais com el gastronòmic de Food Trucks ubicat a la Plaça Anselmo Martí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *