Millores en la senyalització de la Serra Mariola al terme de Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina ha invertit 3.000 euros a millorar la senyalització del Parc Natural de la Serra de Mariola. En concret, s’han adquirit pals de fusta i senyals direccionals que aniran col·locats al llarg dels 17,5 km de recorregut del PR-CV 37.

Cal recordar que aquesta és una ruta circular amb 670 m de desnivell i 6 hores de durada que té l’inici a l’àrea recreativa de Sant Cristòfol i passa per llocs tan emblemàtics com les Huit Piletes, el Mas de Llopis, l’alt del Montcabrer o el Refugi de les Foietes. La instal·lació, per part del Centre Excursionista Contestà, s’allargarà durant tot el mes de febrer «el manteniment i la senyalització dels senders homologats és fonamental a l’hora de millorar les condicions del mateix sender, com també informar i garantir la seguretat dels mateixos usuaris. Per una altra banda, també es preveu prompte actualitzar i renovar els fullets de mà perquè els turistes tinguen més informació«, afirma el regidor de Turisme; Ivan Jover.

Aquesta nova senyalització serà de gran ajuda als molts senderistes que passen pels esmentats paratges, especialment els caps de setmana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *