Milar Alcoi reparteix més de 500 guies gratuïtes del Mundial de Futbol

El Mundial de Futbol de Qatar 2022 porta més d’una setmana en joc. A pocs dies que arranquen les eliminatòries i amb una selecció espanyola amb opcions de classificar-se, Milar Alcoi ha repartit ja més de 500 guies gratuïtes de la competició.

Una agenda de la qual, com ha explicat Carmina Ortiz, responsable de la tenda a la ciutat, encara queden exemplars disponibles. «Hem tingut un gran acolliment. Anime a tots els oients al fet que passen a recollir-la, ja que conté tota la informació interessant del Mundial», ha explicat Ortiz.

Matisa la responsable que a més de clients de la tenda que s’emporten un exemplar en realitzar la seua compra hi ha altres persones que s’han acostat exclusivament per a emportar-se una guia.

I és que ja són molts els oients de Cope Alcoi que s’han animat a passar per la tenda i recollir un exemplar. «Jo em vaig acostar fins allí. A més, com a viu ací a prop, vaig passar de seguida per ella. La veritat que estem encantats, ja que a casa ens encanta el futbol. És un motiu de reunir-nos amb família i amics. I la guia l’hem trobada realment útil. És un bon record que podem guardar d’aquest Mundial», ha explicat a Cope Alcoi una alcoiana.

Tota la competició en una sola guia

Explicava Ortiz fa unes setmanes a Cope Alcoi que la guia recollia tota la informació disponible per a seguir de prop la comeptició. A més de detallar-se els equips que formen cada grup, adjunta un horari amb tots els partits que es estan disputant-se, així com els estadis en els quals es desenvolupen.

A més, s’ha inclòs un caseller per a poder anar emplenant el resultat de les trobades, tant de la fase de grups com de les posteriors eliminatòries.

Recordem que encara hi ha exemplars disponibles per poder arreplegar.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *