L’oposició demana un ple per a analitzar la gestió del govern de Francés al geriàtric d’Oliver

Tots els grups de l’oposició a l’Ajuntament d’Alcoi han sol·licitat a l’alcalde, Antonio Francés, la celebració d’un ple extraordinari per a analitzar la gestió del Govern local, del PSOE, durant el brot de Covid 19 en el geriàtric DomusVi Alcoi, en el qual van morir 73 residents.

La petició de ple planteja dos punts d’acord. El primer és que l’alcalde informe de les gestions realitzades per l’equip de Govern davant la Generalitat i davant la direcció del geriàtric per a conéixer durant la crisi l’estat i l’evolució del brot. El segon punt busca aconseguir que l’Ajuntament elabore un protocol per a gestionar noves crisis originades per problemes de salut pública i disposar de tota la informació per part de les administracions competents i exigir la correcta atenció de les persones afectades.

El portaveu del PP Enrique Ruiz subratlla que “davant un greu problema de salut pública l’Ajuntament no pot tornar a quedar al marge, com ha succeït durant la crisi de DomusVi, en la qual no vam disposar de dades sobre el que estava succeint ni de les decisions que aplicava la Conselleria de Sanitat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *