Localitzen gran quantitat de droga en un habitatge d’Alcoi

La Policía Local d’Alcoi va detectar un punt de venda de drogues durant una de les inspeccions rutinàries d’habitatges de propietat pública realitzada el passat 10 de desembre.  Després de requerir l’oportuna autorització judicial, els agents van procedir a l’entrada i registre de l’habitatge on es va trobar una considerable quantitat de marihuana i cocaïna, a més de gran quantitat de diners en efectiu pel que sembla procedent del tràfic d’aquestes substàncies il·legals.

Tots els efectes, diners i substàncies han sigut confiscades judicialment i posades a la disposició de Policia Nacional per a la continuació de la investigació. Aquesta intervenció, segons informa l’Ajuntament d’Alcoi, se suma, amb possible relació, a l’operació antidroga duta a terme dies anteriors a la nostra comarca «felicitem la Policia Local per aquest treball. Els cossos de seguretat treballen pel bé de tota la ciutadania i des del nostre ajuntament els brindem tot el nostre suport perquè continuen vetlant per la nostra seguretat”, ha afirmat el regidor de Seguretat, Raül Llopis.

La investigació continua per a intentar localitzar als autors d’un presumpte delicte contra la salut pública. La Policia sospita que aquest immoble era utilitzat com a magatzem per a deixar les substàncies prohibides o com un punt de venda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *