L’esborrany dels Pressupostos d’Alcoi per a 2023 no estarà llest abans de final d’any

L’Ajuntament d’Alcoi no aprovarà l’esborrany dels Pressupostos Municipals per a 2023 abans de que acaben l’any. Així ho assegurava, preguntada pel Partit Popular, la regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, en el Ple Ordinari de l’Ajuntament celebrat el passat divendres 2 de desembre.

Era l’edil popular Amalia Payá la que recriminava a l’equip de Govern que el pressupost no estiga presentat ni aprovat abans de final d’any, com marca la llei. «No hi ha esborrany, ni tan sols s’ha iniciat el procés d’elaboració d’aquest i no tenim cap notícia del pressupost. El Govern d’Antonio Francés no sap com gestionarà la ciutat a partir de l’1 de gener», ha lamentat Payá.

Els populars acusen els socialistes de voler retardar l’aprovació del nou pressupost, ja que 2023 és any electoral. «Antonio Francés prefereix quedar-se quiet, perquè sap que als alcoians no els agradaran els comptes», insisteix la regidora. Una estratègia que Moltó desmenteix. «Quan vosté cometa eixe error en el seu pronòstic, em pregunte si sabrà esmenar-lo».

I des del Partit Popular fan una oferta als socialistes: col·laborar amb el Consistori en l’elaboració dels comptes per a l’any vinent. Una proposta que ha sorprés l’edil d’Hisenda. «Ara em parla de treballar en el pressupost?». No obstant això, es mostra oberta a col·laborar amb ells, encara que afig: «Estarem oberts a escoltar-los sempre, encara que no hagen fet cap aportació al pressupost. En la situació més dura i difícil que ha passat aquest Ajuntament, com ha sigut la crisi provocada per la pandèmia, vostés el que van fer va ser votar en contra».

Respecte als pròxims comptes, Moltó assegura que ‘hi ha marge de millora’. «Si no es poguera millorar, no faria falta que estiguerem ací. Però li assegure que farem tot el que siga a la nostra mà per a tindre els millors pressupostos per a la nostra ciutat».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *