Les rebaixes d’estiu planten cara a la Covid-19

El comerç d’Alcoi pràcticament dona per tancades les rebaixes de l’estiu del 2020, una campanya marcada per la crisi de la Covid-19 i en la qual les vendes s’han vist ressentides a la ciutat en comparació amb anys anteriors.

Des del sector asseguren que enguany hi ha hagut un 40% menys de vendes en comparació als anys anteriors, un xifra que consideren negativa però que veuen òptima si es compara amb la reducció del 60% en les compres que s’hi ha produït al conjunt de la província d’Alacant. Així ho ha assegurat aquest dijous en COPE ALCOI el President d’ACECA, Rafael Pérez, el qual s’ha mostrat molt content per la resposta que els clients van tindre a l’obertura de les tendes després de les setmanes de confinament “a mi em va emocionar molt veure com molta gent d’Alcoi i de la comarca va vindre a les nostres tendes a fer compres, i encara que ens deien que no els feia falta res, acudien a comprar per tal d’ajudar al comerç de proximitat. Gestos com aquests ens deuen animar a seguir tirant endavant perquè el comerç de prop és el motor de qualsevol ciutat o poble“, ha manifestat.

Per últim des d’ACECA demanen responsabilitat i sentit comú perquè entre tots puguem fer front al virus, ja que així, asseguren, podrem evitar un repunt de casos i les greus conseqüències econòmiques que poden derivar-se d’aquest fet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *