Les Pastoretes arriben a tota la ciutat d’Alcoi des del Preventori

La crisi sanitària del Coronavirus no ha permés que Les Pastoretes hagen desfilat pels carrers d’Alcoi en aquest diumenge per a retre honors al Jesuset i la Sagrada Família, un acte que obri cada any la trilogia nadalenca i que data de l’any 1889.

Davant d’aquesta situació, el Grup de Danses Carrascal no ha volgut deixar de representar l’adoració dels pastors al Jesús i és per això que han preparat un vídeo amb totes les mesures de seguretat. En ell han volgut deixar retratades els costums i tradicions que el grup porta a terme aquest dia des que participem en aquest acte, però amb la peculiaritat d’estar gravat a un entorn molt especial que el fa més autèntic encara com és el Preventori. L’alcoià Jordi Hinojosa i el seu equip han estat els encarregats de retratar i muntar aquest vídeo tan especial al mateix temps que els col·legis d’Alcoi han participat en el mateix oferint els seus propis balls. La Colla de Dolçaines i Tabals “La Cordeta” ha sigut l’encarregada de posar la música i Equitación Peluca ha aportat els animals participants en l’acte.

El vídeo de Les Pastoretes s’hi ha difós a través de les plataformes digitals del Grup de Danses Carrascal i també mitjançant les xarxes socials així com els mitjans de comunicació de la ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *