Les nostres comarques tenen una incidència acumulada de 19 contagis per cada 100.000 habitants

El Departament de Salut d’Alcoi ha sumat 7 nous contagis per Coronavirus segons les dades que va actualitzar en aquest passat cap de setmana la Conselleria de Sanitat. Cal assenyalar que aquestes dades no foren actualitzades el divendres, com sol ser habitual, amb motiu del pont derivat de la festivitat autonòmica de Sant Joan que va tindre lloc el dia anterior.

Per poblacions Alcoi ha registrat 4 nous contagis de Covid-19, Castalla 2 i la ciutat d’Ibi 1. Ara mateix les comarques de l’Alcoià i el Comtat tenen una incidència acumulada de 19 casos positius per cada 100.000 habitants mentre que tenen 27 contagis actius per Coronavirus en aquests moments. Des de l’esclat de la pandèmia, en març de 2020, hi ha notificats 13.550 contagis al nostre Departament Sanitari així com 416 decessos sense que en les últimes setmanes s’haja incrementat, afortunadament, el nombre de defuncions.

Finalment indicar que avança a bon ritme el procés de vacunació contra el Coronavirus i la Conselleria de Sanitat té previst administrar aquesta setmana mig milió de dosis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *