Les Festes d’Alfafara són declarades d’Interés Turístic Local

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publicava el passat 27 de maig la declaració de les Festes Patronals d’Alfafara com a Festa d’Interés Turístic Local. Es tracta dels festejos que tenen lloc cada agost en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc; unes celebracions populars que gaudeixen de gran arrelament i d’actes únics.

L’alcalde d’Alfafara, Toni Cloquell, assenyala que aquesta distinció és fruit de la participació de tota la gent del poble de cara a preparar les Festes i a la gestió que també fa l’Ajuntament per a fer possibles les mateixes. A més Cloquell mostra la seua satisfacció per aquest nou reconeixement “estem molt contents per aquesta distinció i hem fet un gran treball perquè les nostres Festes siguen d’Interés Turístic Local. Seguirem treballant per a aconseguir que aquestes celebracions continuen tenint una destacada fusió“, afirma.

Les Festes d’Alfafara no es podran celebrar enguany amb el seu format habitual, a causa de la pandèmia, però el municipi portarà endavant els actes que es puguen celebrar atenent a les recomanacions de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. L’any 2020 els festejos van quedar suspesos, una situació inèdita que no passava des de la Guerra Civil als anys trenta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *