L`àrea de salut d´Alcoi suma 41 casos més de COVID-19

41 casos més confirmats de coronavirus en l’àrea de Salut d’Alcoi en els últims tres dies. Les proves PCR han confirmat aquests nous contagis des de l’última actualització de les estadístiques del passat dilluns i que reflecteixen els brots d’Alcoi, Benilloba i Banyeres que continua sumant casos positius. L’última actualització incorpora 18 casos i ja acumula 42 casos confirmats per PCR en dues setmanes.

L’Ajuntament de Banyeres, a través d’un comunicat, demana als veïns “que eviten les reunions socials en la mesura que siga possible” i que a més de que continuen “complint amb la normativa i extremant les precaucions”.

A Ibi s’han detectat 10 contagis més mentre que 8 veïns d’Alcoi han donat positiu en COVID-19. A Penàguila sumen un cas.

A Benilloba, respecte a l’última actualització del passat dimarts, incorpora a les estadístiques tres casos més i Muro registren un cas més, segons les dades de Sanitat. Pel que fa a defuncions, aquestes es mantenen en 117 víctimes des de l’inici de la pandèmia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *