L’Alcoiano aconsegueix la victòria davant el Real Unió i continua com a líder

El Club Esportiu Alcoiano ha sumat una nova victòria després de guanyar ahir fora de casa enfront del Real Unió. Els nostres van anotar dos gols i el primer el va marcar Agüero en el minut 10 mentre que Juanan va marcar en el minut 80.

Els blanc-i-blaus arribaven a les terres basques com a primers del seu grup i després d’haver-se imposat a domicili a dos dels rivals durs de la categoria: Logronyés i Numància de Sòria en les darreres setmanes. Des del minut zero, els pupils de Parras s’han llançat pels 3 punts amb un futbol ofensiu que ha fet que el protagonisme fora visitant durant tota la primera part. El gol d’Agüero des dels 11 metres ha posat l’avantatge per al conjunt alcoià.

Ja en la represa, l’equip del Collao va tractar de sentenciar, sent superior als locals al llarg de bona part del partit. Però el gol de Nacho Sánchez ha posat les taules a un marcador que es menejaria fins als últims minuts del xoc. Juanan aprofitava un centre des de la banda per a rematar a porta. El rebot en un defensor local ha despistat al porter irundarra i l’esfèric ha acabat dins les xarxes de la Reial Unió.

Aquest resultat manté invictes als alcoianistes, que compten per victòries totes les seues eixides. Els de Parras són líders en solitari amb 13 punts, dos per davant del F.C. Barcelona Atlètic, encara no han perdut i firmen un dels millors inicis lliguers dels darrers anys. Tot mentre la situació econòmica del club segueix sent perillosa i des de les oficines del Camp Municipal del Collao es treballa per a aconseguir socis que aporten diners a l’ens. La pròxima setmana els de Vicente Parras jugaran en Alcoi, en casa, davant l’Atlètic Balears. Aquest partit es disputarà el diumenge a partir de les 12:00h del migdia.