L’Alcoià i el Comtat viuen la nit més freda d’aquest hivern

Les comarques de l’Alcoià y el Comtat han deixat enrere la que quasi ha sigut la primera nit gèlida del que portem d’hivern. A quasi tots els municipis s’han registrat mínimes per davall de 0 i aquestes xfres han sigut mes acusades a punts alts de localitats com Agres, Alcoi o Banyeres de Mariola; entre molts altres.

Segons AVAMET destaquen els -12’6 a la Rambla de Mariola, dins del terme municipal de Bocairent, o els -8 registrats a l’Alberg Ull de Canals de Banyeres de Mariola. També han sigut molt fredes les temperarures mínimes a Agres (-7), Muro (-6), l’Alqueria d’Asnar (-5), Fageca (-5), Gorga (-4), Alcoi (-4) o Cocentaina (-3). La situació, segons les previsions de l’AEMET, seguirà pràcticament igual en tot el que resta de setmana destacant també la possibilitat de nevades per al dimecres.

Cal recordar que l’hivern ha començat a notar-se amb força a partir d’aquest passat cap de setmana en el conjunt de les comarques de l’Alcoià i El Comtat. Ha sigut després d’un Nadal especialment càlid, amb temperatures que van superar els 20 graus en alguns dies, i després d’un temperat mes de gener en el qual pràcticament ha sigut aquesta setmana quan hem començat a tindre temperatures pròpies de l’estació de l’any en la qual ens trobem.

Tal com hem destacat anteriorment, les mínimes seguiran pràcticament sota zero en tota la setmana en la qual ens trobem, oscil·lant entre els -3 de la matinada del dilluns o dimarts o els -2 del dijous. Durant la resta de dies es quedaran en valors pròxims als -1 i els 0, així que les primeres gelades de l’hivern seguiran tenint un protagonisme destacat en els municipis de l’Alcoià i el Comtat. Quant a les màximes cal esmentar que no superaran els 12 graus en pràcticament cap dia de la setmana pròxima segons aqueixes previsions que maneja l’AEMET en aquest dilluns. Per a dimecres hi ha probabilitat de neu, encara que la previsió es algo incerta.

Foto: Baldomero Ferre 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *