L’Alcoià i el Comtat registren 56 contagis més mentre torna a baixa la incidència acumulada

El Departament de Salut d’Alcoi afronta el primer cap de setmana del mes de setembre amb 56 nous casos positius de Coronavirus tal com revelen les dades actualitzades aquest matí per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Ara mateix tenim una incidència acumulada de 214 casos positius per cada 100.000 habitants mentre que hi ha notificats un total de 293 contagis actius a les nostres comarques.

Per localitats Alcoi suma 22 contagis, Castalla 10, Ibi 9, Muro 8, Cocentaina 3, Onil 1, Banyeres de Mariola 1, Beniarrés 1 i Agres 1. No s’han notificat, afortunadament, noves defuncions i el total de decessos es manté en 419 al mateix temps que des de març de l’any 2020 hi ha registrats en aquesta àrea sanitària 15.446 persones contagiades.

Dades de vacunació a Alcoi

El procés de vacunació contra la Covid-19 avança a bon ritme en la capital de l’Alcoià i reflecteix que 48.423 persones han rebut la pauta completa o bé la primera dosi, una xifra que suposa el 87,12% del total de la poblaciómentres que un 78,80% compten en aquests moments amb la pauta completa. Amb aquestes dades, Alcoi se situa per damunt de la mitjana nacional en percentatges de vacunació, que estan en un 77,2% de la població amb una dosi de la vacuna i en un 70,9% amb la pauta completa segons les dades aportades per l’Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *