L’Alcoià i el Comtat registre 12 positius més per Coronavirus

La pandèmia ens deixa 12 nous contagis per Coronavirus en el Departament de Salut d’Alcoi. Així ho reflecteixen les dades que ha actualitzat en aquest divendres la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i que confirmen una incidència acumulada a l’Alcoià i el Comtat de 25 casos positius per cada 100.000 habitants.

Per municipis Alcoi suma 7 nous casos, 2 a Ibi i Castalla i 1 a Cocentaina. Ara mateix, i des que va arrancar la pandèmia, hi ha 13.535 contagis notificats i 416 defuncions. Per altre costat tenim 35 casos positius actius en aquesta zona i tres persones ingressades en planta per Covid-19 a l’Hospital Verge dels Lliris.

Assenyalar que el President del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que en el Consell de Ministres Extraordinari de la setmana quedarà plantejada la retirada de la mascareta obligatoria a l’aire lliure. El Govern Valencià posa objeccions a aquest fet i defensa que l’eliminació del seu ús a l’aire lliure siga gradual al mateix temps que les Comunitats tinguen flexibilitat per a la seua regulació segons la vacunació així com les dades epidemiològiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *