LABORA aprova 246 Tallers d’Ocupació

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, ha aprovat la relació de subvencions destinades a tallers d’ocupació de la Comunitat Valenciana corresponent a l’exercici de 2020. En total, es realitzaran 246 projectes dels quals podran beneficiar-se al voltant de 1.330 persones desocupades per a poder millorar la seua ocupabilitat mentre reben un salari.

Aquest programa mixt d’ocupació i formació es desenvoluparà en 68 municipis al llarg de tota la Comunitat. El repartiment per províncies és el següent: a Alacant es realitzaran 87 tallers, que acolliran a uns 470 alumnes; a València 105 projectes, amb un alumnat de 580 persones; i a Castelló 54 tallers d’ocupació, en els quals podran formar-se 280 desocupats. El llistat pot consultar-se en la web: consultar ací.

A través dels tallers d’ocupació l’alumnat pot desenvolupar un treball efectiu mitjançant el contracte per a la formació i l’aprenentatge, alhora que rep un sou i realitza obres o serveis d’interés general en la seua localitat.

Les persones destinatàries d’aquest programa han de complir dos requisits mínims: tindre 25 anys o més i estar inscrites com a aturades en el servei públic d’ocupació. Amb caràcter general, i sempre que complisquen els requisits mínims exigits, tindran la consideració de col·lectius prioritaris:

· Les dones. Especialment les víctimes de violència de gènere

· Les persones amb discapacitat

· Les persones en situació o risc d’exclusió social

· Les persones majors de 55 anys

· Les persones amb baixa qualificació

· Les persones en atur de llarga duració

Per a sol·licitar formar part d’un taller d’ocupació és important fer-lo constar en la demanda tal com s’explica en aquest vídeotutorial. Les persones interessades també poden posar-se en contacte amb el seu Espai Labora a través d’aquest enllaç.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *