La representació de la Fira de Cocentaina amb Playmobil desperta l’interés de contestans i visitants

Un dels atractius de la 676 edició de la Fira de Tots Sants ha sigut una interessant exposició cultural organitzada per Miguel Àngel Pardo i Juan Ignacio Carbonell que podíem veure a la Sala d’Actes del Palau Comtal. La mateixa s’anomenava la ‘Playmofira de Tots Sants de Cocentaina» i en la mateixa es recreava de forma molt curiosa la mateixa Fira amb els clics de Playmobil, una posada en escena que no ha deixat indiferent a ningú.

En la ‘Playmofira de Tots Sants de Cocentaina’ podíem trobar diferents escenes, amb tota mena de detall, que mostraven els principals sectors de la Fira de Fires. Per una banda destacava tot el Passeig del Comtat, amb els expositors de vehicles i maquinària agrícola, o fins i tot l’estand de premsa amb tots els mitjans de comunicació com COPE ALCOI donant difusió del certamen. Una altra de les parts era la Plaça del Pla, amb l’imponent Palau Comtal i part del Monestir de la Mare de Déu del Miracle, on podíem veure el Mercat Medieval amb les parades de venda, les actuacions o la comitiva inaugural amb l’alcaldessa (Mireia Estepa) i el President de la Generalitat Valenciana (Ximo Puig) perfectament identificats. Un altre punt que impressionava molt al públic era la simulació fidedigna de la Plaça del Mercat, amb els llocs d’alimentació i gastronomia, i curiositats com un visitant al qual li havia caigut la cervesa a terra. La ‘PlaymoFira‘ no quedava ací i altra de les escenes era el recinte firal amb atraccions tan estimades per a la gent de Cocentaina com l’antiga nòria o els cotxes de xoc sense deixar de costat l’espai ‘Sol a Sol’ de l’Avinguda Jaume I al qual tampoc li faltava cap mena de detallet. Finalment podíem veure el Pla de la Font, centre neuràlgic de la Fira, amb escenes quotidianes com l’Esmorzar’, els animals o les evolucions de la Muixeranga Penyeta Blanca «estem molt satisfets per la resposta que ens ha donat la gent i per les felicitacions que hem rebut durant tota la Fira. Tot això és la millor recompensa a la feina que hem fet durant els últims mesos per a fer possible aquest gran muntatge«, asseguraven Miguel Ángel Pardo i Juan Ignacio Carbonell en aquesta casa.

L’exposició la podrem encara veure durant tot novembre fins a finals de mes. Serà en l’horari habitual d’obertura del Palau Comtal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *