La Polifònica Alcoiana participarà també en la Fira Modernista

La Coral Polifònica Alcoiana tornarà a estar present en la Fira Modernista d’Alcoi amb un concert que tindrà lloc el 25 de setembre a les 12h del migdia al Parc de La Glorieta. Aquesta iniciativa es realitza per quart any consecutiu, ja que aquesta entitat ha estat sempre present en aquest esdeveniment des de la seua creació.

L’esmentada agrupació musical fa una crida a la ciutadania a què participe en aquesta activitat no sols com a públic, sinó també cantant. Per aquest motiu el dimecres d’aquesta mateixa setmana, es convocarà a la gent a la Placeta de Sant Francesc per tal d’assajar algunes de les cançons populars que es van gravar durant el primer any en un CD en el qual va participar COPE ALCOY “la gent que vulga adquirir aquest disc ho podrà fer, ja que Mútua Levante ha cedit tot l’excedent. La recaptació serà per a ajudar a la Coral en aquests moments en el qual la cultura ha sofrit tant, i han perdut tantes actuacions“, afirma la Presidenta de la Polifònica; Anna Cristina Domínguez.

Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi han agraït la col·laboració de la Coral Polifònica Alcoiana en aquesta singular iniciativa cultura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *