La Parròquia del Salvador va celebrar la Festa de la Verge del Carme

La Parròquia del Salvador de Cocentaina va culminar divendres passat 16 de juliol les Festes en honor a la Verge del Carme i ho va fer sense la celebració de la tradicional processó pels emblemàtics carrers del Barri del Raval. La pandèmia del Coronavirus va provocar que els actes quedaren reduïts, per segon any consecutiu, a tan sols la novena prèvia i a una missa solemne el dia de la festivitat del Carme en la qual en aquesta ocasió sí que van poder estar presents els xiquets que han pres la Primera Comunió.

L’eucaristia es va celebrar a partir de les 19:30h de la vesprada i va estar oficiada pel titular del temple; Don Javier Sanchiz, i concelebrada pel Rector de Santa Maria; Don Eduardo Rengel. A més els membres de la Confraria de la Mare de Déu del Carme es van encarregar de realitzar les lectures i des de la Parròquia van habilitar una pantalla en la Capella de la Comunió, al costat de cadires en l’exterior del temple, perquè els devots pogueren seguir l’ofici religiós complint amb les mesures preventives del Coronavirus. Finalitzada l’Eucaristia, i com que no va poder desenvolupar-se la citada processó en el seu format habitual, es va decidir que un xiquet de comunió recitara un vers davant la talla de la pròpia Verge del Carme. L’encarregat d’exercir aquesta tasca va ser el xiquet Quique Jordà Boyero qui, amb una perfecta al·locució, va declamar un poema que va ser molt aplaudit per tots els que omplien la Parròquia.

D’aquesta manera van acabar uns inèdits festejos a l’espera que en 2022 la mateixa Confraria de la Verge del Carme, que té a Gloria Alós com a Presidenta i a José Gisbert com a Vicepresident, puga organitzar els actes en honor a la patrona dels mariners amb absoluta normalitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *