La Manco commemora el Dia de la Dona Rural

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha preparat de nou una interessant iniciativa amb motiu del Dia de la Dona Rural, una jornada que és recordar el dia 15 d’octubre. Des de l’ens comarcal aprofiten la commemoració d’aquesta dia per a recordar el seu compromís amb la ciutadania dels municipis de menor població i, molt especialment, amb les dones de les nostres comarques.

El Departament d’Igualtat de la Mancomunitat ha preguntat a les dones dels pobles de l’Alcoià i el Comtat quins consells donarien a les dones d’ara i llança hui, Dia de la Dona Rural, un vídeo recollint-los. Aquests consells s’han recopilat en un vídeo que la Mancomunitat ha llançat en xarxes socials, amb la participació de dones d’Agres, Alcosser, Alcoleja, Alcoi, Alfafara, Beniarrés, Benimarfull, Gaianes, Muro, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Gorga i Penàguila.

Assenyalar que els missatges, que cada dona ha escrit de forma lliure i individual, fan referència a la llibertat de les dones per a decidir qui són i com viure la seua vida així com a la necessitat de dedicar temps a una mateixa i cuidar-se. Finalment s’incideix en la importància de fer-ho recolzant-se les unes en les altres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *