La incidència del Coronavirus es dispara a l’Alcoià i el Comtat abans de Cap d’Any

El Departament de Salut d’Alcoi ha sumat des de la setmana passada un total de 366 casos positius de Coronavirus i la incidència es dispara a la ciutat d’Alcoi que registra 245 contagis més segons les dades que ha actualitzat en aquest mateix matí la Conselleria de Sanitat.

L’Alcoià i El Comtat tenen un total de 3605 positius des de març dels quals 589 estan ara mateix actius. Per poblacions Ibi té 44 més, Castalla 43, Cocentaina 11, Muro 8, Banyeres de Mariola 4, Onil 4, Benilloba 3, Gorga 2 i Planes també 2. També lamentem 9 defuncions més a les nostres comarques de les quals 7 pertanyen a Alcoi, 1 a Castalla i 1 a Cocentaina. A les portes del cap d’any són 174 els decessos que s’han produït en el nostre Departament de Salut des de l’inici de la crisi sanitària al març.

La situació continua sent complicada a les residències de majors del Preventori i Emili Sala, a Alcoi, on ara mateix se superen els trenta contagiats segons ha assegurat l’alcalde aquest mateix matí en COPE ALCOYens preocupen molt les celebracions de Cap d’Any, per això torne a fer una crida a la responsabilitat individual de cadascú. Hem de complir les mesures que s’han decretat sense excuses, ja que ara mateix la incidència del Coronavirus supera els 600 casos per cada 100.000 habitants a la nostra ciutat“, ha afirmat Toni Francés.

A banda d’açò la Conselleria de Sanitat té previst iniciar en breu la vacunació contra la Covid-19 a les nostres comarques. El procés arrancaria a la residència Domus VI de Cocentaina i després seguiria als centres de majors d’Onil i Muro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *