La incidència acumulada per Coronavirus baixa als 239 casos a les nostres comarques

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat acomiaden el mes d’agost amb 75 nous casos positius per Coronavirus segons les dades actualitzades aquest matí per la Conselleria de Sanitat, unes xifres que deixen la incidència acumulada per Covid-19 a les nostres comarques en els 239 contagis per cada 100.000 habitants. A més s’ha registrat una nova defunció, corresponent a Muro, i són ja 419 les persones que han perdut la vida com a conseqüència de la pandèmia des que esclatara la mateixa en març de l’any passat.

Per municipis cal assenyalar que Alcoi suma 20 positius més, Ibi 16, Cocentaina 16, Benilloba 9, Castalla 6, Muro 3, Gaianes 2, Balones 1, Benimassot 1 i l’Orxa 1. En aquests moments tenim a l’Alcoià i el Comtat un total de 15.410 contagis notificats des del moment en el qual va esclatar la crisi sanitària i dels quals ara mateix hi ha 328 actius.

Recordar que Cocentaina i Onil entren en el mes de setembre mantenint el toc de queda que van estrenar el passat 17 d’agost, una mesura que es va implantar davant l’elevat risc epidemiològic que presentaven en aquell moment les dues poblacions i que es mantindrà fins al dia 6 de setembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *