La Fira Modernista d’Alcoi també té el seu vessant més solidari

Alcoi inicia aquest divendres la Fira Modernista i ho fa amb un ample ventall d’activitats que tindran lloc al llarg del cap setmana. La lectura del Pregó i una desfilada donaran el tret d’eixida a l’esdeveniment a partir de les 19:00h de la vesprada.

La primera jornada acabarà amb un sopar modernista al Cercle Industrial que està obert a tots aquells que desitgen participar. Durant l’esdeveniment, que serà amenitzat per Ajo Valls i Rubén Cervera, es realitzarà un sorteig d’un viatge per a dues persones a Barcelona, bressol del modernisme, i una joia modernista. La rifa està organitzada per Rotary Club Alcoi i els diners que s’arrepleguen aniran destinats a l’Associació de Familiar i Amics de Malalts d’Alzheimer.

La Fira Modernista coincideix amb la celebració de la Setmana de l’Alzheimer i aquesta és la raó principal de l’elecció d’aquesta associació. El Rotary ajuda també a l’associació una setmana més tard amb l’organització de la Volta als Ponts, en la qual es recaptaran més fons per a l’entitat.

La nit també comptarà amb balls oferits des de l’associació Amics del Modernisme i música en directe de la mà del grup Missisipi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *