La Fira Modernista d’Alcoi inclourà un Mercat Tradicional en la Plaça d’Espanya

La Fira Modernista d’Alcoi tindrà una activitat molt interessant en aquest 2022.  Aquesta està oferida per l’Associació Alcoy Modernista, l’Associació Cultural Samarita, el Grup de Danses Sant Jordi, la Societat El Trabajo i el Ballet de Virginia Bolufer. Es tracta d’un mercat que estarà ubicat el dissabte al matí de 10:00h a 13:30h a la Plaça d’Espanya.

Segons explica Guzman BernabeuPresident de Alcoy Modernista, la iniciativa d’executar aquesta activitat va nàixer en 2020, «però es va tindre que aplaçar per la pandèmia i no es va fer en 2021 perquè volien traure-li tot l’esplendor i pensaven que amb les limitacions en les quals es va celebrar, no és podria fer», afirma.

El mercat comptarà amb 33 llocs de venda on tot el món podrà interactuar i així saber com es feia vida en aquells dies. Aquesta iniciativa simularà també el  Mercat que és feia els dissabtes de matí en aquella època del Modernisme «la idea és muntar alguna cosa sobre la marxa per cridar l’atenció, ja que tots volen participar” asseguren des de El Trabajo. També els Samarites donen mes detalls del mercadet «intentarem que els mercats estiguen plens de gènere, amb coses d’attrezzo que no es podran comprar i llocs on és podran degustar algun pastís o cocotets” assenyalen.

Finalment des del Grup de Danses Sant Jordi asseguren que tota aquesta varietat generarà un ambient molt dinàmic, on el mercat serà el dia d’anar a comprar, xarrar i alliberar-se de les tasques de casa«, conclouen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *