La Fira incorpora quatre aparcaments amb reserva gratuïta prèvia

La Fira de Tots Sants de Cocentaina comptarà enguany amb quatre zones de pàrquing en què l’accés es farà amb reserva prèvia. Aquests aparcaments estaran ubicats a la Zona Nord del poble, el pàrquing de la pujada de Sant Cristòfol (Zona Est), el pàrquing de Riera i el de L’Orxa 4.4; i a la Zona Sud, el del Poliesportiu. Cadascún dels espais permetran estacionar en horari de 09:00h a 24:00h i amb la reserva de la plaça, els usuaris tindran accés a les ofertes de Fira d’un total de 200 comerços locals i expositors de mitjà i xicotet format.

Per a la gestió d’aquest servei s’ha habilitat una aplicació amb accés a través de www.parkings.firadecocentaina.org mitjançant la qual es podran reservar les places de forma gratuïta. Amb el registre, en cadascuna de les quatre zones les persones usuàries tindran opció d’accedir a les promocions i als descomptes de Fira d’un total de 200 comerços col·laboradors. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Cocentaina pretén donar un millor servei d’estacionament als visitants, alhora que fomentar el comerç local i dels expositors de mitjà i xicotet format. La plataforma per a les reserves estarà activa a partir de l’1 d’octubrela digitalització de la Fira és un projecte que volem anar implantant de manera progressiva. Enguany amb aquesta plataforma de reserva als pàrquings de Fira, volem donar servei a tots els visitants i especialment a aquells que venen de lluny i que no coneixen massa bé la zona. Després d’un llarg trajecte, volem que estiguen tranquils sabent que tenen la seua plaça d’aparcament garantida i que tan sols han de pensar a gaudir al màxim de la Fira”, detalla la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

Aquest nou format de reserva de places permetrà a l’Ajuntament de Cocentaina tindre una previsió aproximada de l’afluència de públic que visitarà la Fira en cadascun dels caps de setmana. També donarà més facilitats als visitants del Certamen i donarà un impuls a l’activitat dels comerços locals i expositors de mitjà i xicotet format.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *