La Fira estrena imatge amb motiu del seu 675 aniversari

La Fira de Cocentaina 2021 serà una edició especial i és que el Certamen compleix 675 anys, una xifra que reflecteix la seua dilatada trajectòria des que Pere IV entregara al municipi el Privilegi de Fira, en 1346. Per a commemorar aquesta data; l’àrea de Fira ha preparat una sèrie d’accions i ja treballa en diferents escenaris de cara a la celebració de l’esdeveniment per a Tots els Sants.

Durant aquestos díes la Fira ha estrenat imatge gràfica per a mostrar a través del seu logotip la xifra commemorativa i que durant tot l’any serà la marca representativa en tota la difusió que es realitze de l’esdeveniment. S’ha adaptat el 675 a l’icònic emblema del Certamen, el cavall i la roda.

A més, dins de les accions previstes per a donar-li difusió a aquesta edició especial, s’estan editant una sèrie de càpsules audiovisuals per a donar a conéixer l’origen i l’evolució de la Fira. Persones representatives al llarg de la història de l’esdeveniment donaran a conéixer les fites i curiositats més rellevants i que han contribuït al fet que es complisquen aquests 675 anys. Aquests documents audiovisuals es podran veure a través de les xarxes socials i en la web oficials de la Fira.

De manera paral·lela, l’àrea de Fira ja treballa per a donar forma al programa d’actes amb el qual se celebrarà aquest 675 aniversari. A causa de la inestabilitat de la situació sanitària s’estan valorant els escenaris possibles que podrien donar-se arribat el primer de novembre i ajustant les activitats a les diferents circumstàncies.

Al treball per a donar forma a la qual serà la pròxima Fira de Tots Sants 2021 també s’uneixen les millores que es preveu posar en marxa quan el Certamen puga realitzar-se en el seu format tradicional. Entre elles destaquen el canvi en la ubicació d’alguns sectors, l’ampliació de diverses zones, la introducció d’eines digitals que ajuden en la gestió i organització i l’execució de millores perquè l’esdeveniment siga inclusiu.

La regidora de Fira de Cocentaina, Eugenia Miguel, ha assegurat que “estem seguint dia a dia l’evolució de la pandèmia i, en aquest sentit, tenim previstos diferents escenaris, depenent que la situació siga de major o de menor incidència i s’hagen d’adoptar mesures més o menys restrictives quan arribe novembre. Tenim confiança que amb les vacunacions i atés que la Fira se celebra coincidint amb Tots els Sants, que ja és final d’any, puguem tindre la situació més calmada i gaudir del certamen firal, encara que de cap manera podrà ser enguany encara tal com la coneixíem; el que sí que ens agradaria, en la mesura de les nostres possibilitats, és que enguany foren presents de nou tots els sectors que formen part de la Fira“, afirma.

Finalment des de l’Ajuntament de Cocentaina i la regidoria de Fira confien en que en 2021 es puguen portar endavant activitats per tal de fer arribar el Certamen a tot el poble.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *