La Fira de Cocentaina serà del 29 d’octubre a l’1 de novembre

La Fira de Tots Sants de Cocentaina se celebrarà entre el 29 d’octubre a l’1 de novembre i tornarà al format d’un sols cap de setmana segons ha informat aquest dimecres l’organització. En la 676a edició es mantindran alguns canvis implantats amb motiu de la Covid 19, relacionats amb l’estructura organitzativa dels sectors comercials, ja que van aportar millores quant a funcionalitat, la disposició dels expositors i la mobilitat i la seguretat dels visitants.

Entre les mesures que tornaran a aplicar-se destaquen una major distància de seguretat entre expositors a tots els sectors, la qual oscil·la entre el mínim d’1 metre (artesania, llocs ambulants) i els 4 metres als espais d’exposició de gran format. També es contempla la limitació del nombre de metres lineals màxims, obtenint així una reducció considerable de llocs de grans dimensions, de manera que l’atenció al client serà molt més eficaç i àgil, evitant aglomeracions. Per altre costat s’aplicarà la distribució espacial en un sol costat, en aquelles vies de menys de 12 metres d’amplitud, aconseguint una major atenció comercial per als expositors, així com un flux més gran de visitants en facilitar dos carrils de pas. Finalment es distribuiran els sectors comercials als espais de dimensions més àmplies, s’adaptaran models d’exposició a les característiques de l’espai hàbil disponible, i es deixarà lliure de muntatge la intersecció dels carrers de la superfície ocupada per la Fira per afavorir el pas de visitants així com una millor visió del producte «la pandèmia va portar molts reptes als quals vam haver d’adaptar-nos i alguns d’aquests canvis han vingut per a quedar-se, ja que han comportat millores en l’organització i en el funcionament de la Fira. L’objectiu de mantenir aquestes mesures va dirigit a incrementar les vendes dels expositors participants, com també la funcionalitat, la comoditat i la seguretat per als visitants«, afirma la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

L’Ajuntament contestà ja ha obert el període perquè els expositors, el comerç i l’hostaleria local que ho desitgen puguen presentar les seues sol·licituds fins al 31 d’agost. La informació ja està disponible en la web de la Fira de Tots Sants www.firacocentaina.org. Les tramitacions de participació s’han de realitzar obligatòriament des de la Seu Electrònica, a través del tràmit corresponent, depenent del model d’exposició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *