La Fira de Cocentaina 2022 supera l’equador amb vora 300.000 visitants

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha superat en aquest dilluns 31 d’octubre el seu equador després de tres intenses jornades en les quals el pas de visitants ha sigut constant pels carrers del municipi. Centenars de persones han gaudit de nou en aquesta jornada, festiu local en la població, de tots els atractius que donen forma a l’oferta de la 676 edició de l’esdeveniment.

Durant el dia de hui han continuat funcionant a ple rendiment les atraccions infantils i sectors com els de maquinària agrícola i industrial o l’automoció. També hi ha hagut una destacada presència de visitants en el Mercat Medieval o el Soc Àrab i fins i tot en la Fira de Cavalls que es reparteix pel Pla de la Font al costat del Porrat Valencià. N’hi ha els qui han trobat el seu espai en l’àrea del ‘Sol a Sol’ on les actuacions són constants durant tota la jornada, un espai en el qual a més podem degustar bona gastronomia. Hem vist cues al costat dels estands en els quals es venen productes típics o articles de bijuteria. Per altre costat, molts visitants han seguit interessats en descobrir  l’oferta de les localitats presents a l’espai de turisme o per tot el que ofereixen altres zones de la Fira com els d’innovació, esports, productes típics o articles diversos. Els més menuts també han gaudit de les atraccions infantils repartides pel recinte firal ubicat al costat del Centre Cultural El Teular. També hui ha sigut un dia de visites institucionals amb la presència en la Vila Comtal del President de la Diputació d’Alacant; Carlos Mazón.

La Fira de Tots Sants 2022 tanca les seues portes aquest dimarts amb iniciatives com el clàssic ‘Esmorzar de Fira’ al Pla de la Font que anirà acompanyat de balls tradicionals. Finalment, en el Poliesportiu Municipal, hi haurà un espectacle de drons al vespre amb el qual es posarà fi a la 676 edició de la Fira.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *