La Fira de Castalla ja té cartell anunciador

La Fira de Sant Isidre de Castalla ha presentat el cartell oficial de la XXVIII edició, que aquest any està inspirat en una de les seues activitats més cridaneres de la festivitat; el Correfocs. Amb la llum i el fum com a fil conductor, apareixen a l’obra els diferents elements constitutius d’aquesta singular tradició com els vehicles, els animals, la música o les atraccions. Tot això emmarcat amb el Castell, un dels símbols representatius de la localitat.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha assegurat que “amb la presentació del cartell posem el focus en una de les imatges més recognoscibles de la Fira de Sant Isidre, la del Correfocs”. Per al primer edil, aquest “element protagonista identificarà a la fira i a la nostra ciutat en l’imaginari de totes les persones que tinguen intenció en visitar-nos en el mes de maig, en el que deixem enrere dos anys en blanc per culpa de la pandèmia”. Per altre costat ha destacat que l’Ajuntamentha posat tots els recursos possibles per a tractar que aquesta edició de la Fira de Sant Isidre siga un èxit, però també que la convocatòria es desenvolupe amb totes les garanties i precaucions, ja que l’amenaça per covid no ha acabat, però la nostra ciutat vol i necessita tornar gradualment a la normalitat”.

A més, l’Ajuntament ha donat a conéixer la web de la fira, que manté la direcció www.feriasanisidrocastalla.com, però que ha sigut totalment renovada. En ella s’inclou la informació relativa a tots els actes d’aquesta edició, així com notícies i imatges d’arxiu d’edicions anteriorsel treball que hem dut a terme per a renovar a tots els nivells la Fira de Sant Isidre va dirigit a fer un salt de qualitat i convertir el cap de setmana de Sant Isidre en un referent firal de la comarca, però també de la província”, afirma el Director de la Fira; Javier Montava.

La Fira de Sant Isidre de Castalla tindrà lloc enguany els dies 13, 14 i 15 de maig. L’esdeveniment tornarà als carrers del poble després que en els darrers dos anys la pandèmia del Coronavirus ho impedira.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *