La Filà Alcodianos ha inaugurat aquesta interessant exposició

La Filà Alcodianos d’Alcoi ha inaugurat una interessant exposició amb motiu del càrrec d’Alferes Cristià que exerceix en les Festes de Moros i Cristians del 2023. Aquesta mostra va obrir les portes el passat 11 d’octubre, en la vespra del festiu de la Mare de Déu del Pilar, i la podrem veure fins al dia 30 d’aquest mateix mes a la sala Ramon Castanyer del Círculo Industrial.

L’esmentada proposta cultural porta per nom El color de la música i va a càrrec de l’artista i fester dels Alcodianos, Miguel Ángel Sáiz Pertusa. En la mateixa trobem diferents obres pictòriques, moltes d’elles relacionades amb la nostra Festa en honor a Sant Jordi, i també destaquen peces d’escultura amb la música com a destacada protagonista. A més, durant l’acte d’obertura celebrat en la vesprada del passat dimarts va intervenir el President del Círculo Industrial, Indalecio Carbonell, així com Moisés Casa com a amic de l’artista. Per la seua banda Ismael Gisbert, Primer Tro dels Alcodianos, va remarcar en el seu parlament la vinculació que ha tingut sempre la formació festera amb la música. No van faltar l’Alferes Cristià, Miquel Jordà, l’Assessora Artística de l’Associació de Sant Jordi, Mònica Jover, i el Darrer Tro; Carlos Gisbert. 

La inauguració de l’exposició va incloure la interpretació de la peça per a dolçaina i tabal ‘De fusta a metall‘. La pròxima cita dins d’aquest any d’Alferes és la presentació del boato de la Filpa per a 2023 que tindrà lloc aquest diumenge 16 d’octubre a les 12:00h al Pòrtic del Col·legi Salesians, Plaça Mossén Josep número 1.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *