La connexió directa entre la província i els EEUU, la proposta que Mazón defensa a FITUR

L’edició 2023 de la Fira Internacional del Turisme continua endavant en aquest dijous després d’una intensa jornada inaugural que va centrar ahir totes les mirades. Hui és el dia de la Costa Blanca i des del patronat provincial de turisme han preparat un ample ventall de propostes amb els nostres municipis com a principals protagonistes.

El primer dia de FITUR va arrancar en el estand del Patronat Costa Blanca amb la presentació de nous projectes turístics de consistoris de la província com el de L’Orxa, localitat que va explicar els detalls de la proposta Erasmus Plus amb la qual pretén dinamitzar, afrontar el repte demogràfic i donar vida al municipi. També van destacar diferents showcookings per tal de mostrar la riquesa gastronòmica de poblacions de la província com per exemple Onil.

Des de la Diputació d’Alacant van aprofitar ahir per a explicar algunes de les iniciatives que volen portar endavant com el desenvolupament d’un espai virtual del destí alacantí en el metavers. El Patronat de Turisme Costa Blanca fa un pas més en l’àmbit promocional i comunicatiu i trasllada la seua acció de difusió des d’una web estàtica en 2D a un entorn dinàmic en 3D, completament interactiu. A més el president de la institució provincial va defensar una connexió aèria directa entre Alacant i els Estats Units «hem decidit anar directament pel mercat nord-americà, perquè no hi ha encara línia directa entre els Estats Units i la Costa Blanca i treballarem per a aconseguir-ho«, ha relatat el president, qui ha assegurat que es tracta d’una «de les grans apostes, sinó la principal, per a aquest FITUR«. Segons Mazón, «el públic nord-americà sabrà que Alacant té una grandíssima qualitat en els seus serveis, un port base de creuers, un dels millors museus arqueològics del món, turisme residencial i idiomàtic per a estudiants, així com una de les destinacionss favorits per a britànics i resta d’europeus«, va dir.

El Dia de la Costa Blanca de hui ha inclòs la presentació de projectes com el de ‘Xorret de Catí. Costa Blanca Interior’ o l’arribada dels guerrers de Xi’an al MARQ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *