La 136 Cavalcada dels Reis d’Alcoi ja té Cartell Anunciador

La Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi de l’any 2021 ja té Cartell Anunciador per a la seua 136 edició tal com ha anunciat la regidoria de Festes del Consistori aquest mateix divendres.

L’obra elegida porta per lema «La il·lusió front al no res» i ha sigut creada per tres estudiants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi: Isabel Lledó Amat, Alba Llidó Bataller i Sara Marín; naturals d’Alcoi, Cocentaina i Daimús. La peça guanyadora del Concurs del Cartell ha aconseguit 50 punts del jurat format per Mònica Jover, Montse Ripoll i Beatriz Galiana. Les jutgesses han valorat totes amb un cinc, la màxima nota; l’originalitat, disseny i estètica del Cartell escollit “la nostra Cavalcada dels Reis Mags, declarada BIC i Festa d’Interés Nacional ja té cartell anunciador. Tots sabem que ens ha tocat viure un any i amb ell, un Nadal, diferent en molts aspectes per això, l’obra guanyadora és un raig d’esperança i il·lusió per a una festa tan màgica i tan nostra com és el Nadal Alcoià. En aquest cartell amb la carta als Reis com a element fonamental es concentren tots els nostres somnis, desitjos i il·lusions i això, mai no va a canviar“, afirma la regidora de Festes; Carol Ortiz.

En total, s’han presentat 26 obres, quedant guanyadora el cartell número 6 amb la carta als Reis Mags com a element fonamental de la composició, que rebrà un premi de 1.200 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *