L’ Ajuntament d’Alcoi crearà una nova Brigada Forestal

L’Ajuntament d’Alcoi crearà una Brigada Forestal formada per 4 oficials i 4 peons, una iniciativa proposada per Podem Alcoi i que va centrar l’acord assolit entre el Govern Municipal del PSOE i la formació morada per a l’aprovació dels Pressupostos Municipals de 2020.

Des del Consistori es contractarà a 12 treballadors majors de 30 anys per un període de 6 mesos amb una subvenció concedida per LABORA de 173.000 euros. A més, es crearà una brigada de manteniment de jardins que reforçarà l’equip actual amb 4 oficials de jardineria més “aquesta subvenció per part de LABORA arriba en un moment especialment oportú, ja que són moltes les famílies que han perdut el seu treball a conseqüència de la crisi econòmica provocada per la COVID-19, i reforçarà altres línies de treball que està impulsant l’Ajuntament d’Alcoi a través del programa REACTIVA Alcoi per a la recuperació econòmica, com les ajudes a autònoms i micropimes, les ajudes d’impuls al comerç local, o al sector cultural, entre d’altres. L prevenció és vital i comptar amb 8 persones més és molt important per treballar per evitar que puguen haver-hi incendis“, afirma el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre.

Cal afegir que a més de la Brigada també treballen en aquesta tasca Bombers Forestals, la Brigada per la Biodiversitat i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que han dut a terme diverses accions al llarg de l’any per prevenir els incendis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *