Joves de Portugal i Croàcia arriben a Agres amb el programa Erasmus+

Un total de 37 joves procedents de Portugal i Croàcia han arribat aquesta setmana a Agres per a participar en diferents activitats i gaudir de l’entorn natural d’aquest municipi del Comtat. La iniciativa forma part del projecte Erasmus+ i els participants, d’entre 13 i 17 anys, estaran al poble fins al pròxim 11 de juliol abans de tornar al seu país d’origen.

Els protagonistes d’aquesta experiència foren rebuts per la Corporació Municipal el passat dilluns a migdia en un breu acte celebrat a l’aire lliure a la Plaça de l’Ajuntament. A partir d’ahí va començar una aventura en la qual els estudiants han pogut descobrir la Serra de Mariola, el patrimoni o la història del municipi així com la gastronomia tradicional del poble. També han participat en activitats esportives o han estat a la piscina amb totes les mesures de seguretat pertinents fronts a la Covid-19 i sense deixar de banda la pràctica de l’anglés i l’espanyolestem molt contents davant el fet que Agres aculla un programa d’aquestes característiques i els joves estan molt satisfets pel tracte que estan rebent al nostre poble. Esperem que aquest intercanvi d’estiu siga el primer de molts per als pròxims anys“, explicava en COPE ALCOY aquesta setmana la regidora de Joventut de la localitat; Maria Garcia Pascual.

Una vegada finalitzada l’estada a Agres els joves d’aquest poble, i també alguns d’Alfafara, viatjaran a finals de juliol a Croàcia per tal de viure la mateixa experiència a l’estranger que els seus companys d’intercanvi han viscut a les nostres comarques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *