Javier Expósito és el nou President de JOVEMPA

L’associació de joves empresaris de les comarques del Comtat i de l’Alcoià, JOVEMPA, ha triat a Javier Expósito com a President per als pròxims anys. El nou dirigent s’ha mostrat il·lusionat davant l’etapa que comença i ha remarcat quins seran els principals objectius que vol complir a partir d’araseguirem recolzant als joves empresaris i els nostres pilars de treball són el networking, el coneixement, la representació a nivell política en cadascun dels Ajuntaments de l’Alcoià i el Comtat i de la Foia de Castalla i la responsabilitat social corporativa en iniciatives com la lliga solidària JOVEMPA o Futuremos“, ha assegurat.

Per la seua banda Quino Palací, President des de 2016 fins ara, ha agraït la important tasca que realitzen cada dia els mitjans de comunicació locals i comarcals per a difondre l’actualitat més pròxima. A més no ha tancat la porta a presentar-se al càrrec de President provincialara continuaré formant part de la Junta Directiva que presideix David Santiago i damunt de la taula està la idea de fer un pas endavant. Cal pensar-ho molt be i en abril veurem si ens llancem a l’aventura“, afirma.

A Javier Expósito l’acompanyaran un equip format per Laia Santamaria (tresorera i vicepresidenta), Xavier Llinares (secretari), David Miró (responsabe d’esdeveniments), Liana Jodà (responsable d’atenció als associats) i Lirios Camarasa (responsable d’innovació i nous projectes).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *