Ivan Gisbert llegirà el manifest del 9 d’Octubre i Ajo Valls presentarà l’acte

El filòleg i doctor en literatura catalana, Ivan Gisbert López, serà enguany l’encarregat d’escriure el manifest institucional del 9 d’Octubre de 2021. El protagonista té una ampla experiència en l’àmbit literari com a editor, director i traductor de publicacions, així com escriptor i col·laborador en articles periodístics en mitjans digitals o associacions culturals i des de 2008 exerceix de professor de Valencià, Llengua i Literatura en diferents instituts d’Educació Secundària, impartint les seues classes actualment a Elx.

Per la seua banda la comunicadora Ajo Valls, presentadora en la Televisió Comarcal TVA i companya nostra dels mitjans de comunicació locals d’Alcoi, conduirà l’esdeveniment que tindrà lloc en el Teatre Calderón. Llicenciada en Comunicació Audiovisual al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), la seua trajectòria professional està lligada als mitjans de comunicació, especialment a la televisió, on ha cobert des de l’edició i la càmera fins a la redacció i locució de notícies en TVA. Actualment presenta els programes “Mosaic dels Comarques” i “Sentim la Festa” en TVA, col·labora en el magazín cinematogràfic “Estem de Cine” i acaba d’exercir com a ajudant de direcció en la sèrie “Insurrecció”. 

La gala inclourà el Concert de la Societat Musical Nova d’Alcoi i en la mateixa es premiarà a la pianista Marisa Blanes, al Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i a l’escriptor i professor Francesc Bernàcer; a títol pòstum.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *