‘Herrera y Mediodía Cope’ Alcoi dimecres 9 de novembre 2022

Avui dimecres hem parlat de la visita de Fernando Romay al Centre Comercial Alzamora d’Alcoi amb el seu gerent, Jorge Valcárcel. Finalment hem parlat amb Orfeu Emsemble de Cambra que oferiran un interessant concert aquest divendres 9 de novembre a Fundación Mutua de Levante.

El pròxim dissabte 12 de novembre visitarà el Centre Comercial Alzamora d’Alcoi una de les figures destacades de l’esport nacional. Es tracta de Fernando Romay, el qual participarà en una activitat que tindrà lloc durant el matí i que estarà carregada de ‘buenrollismo‘.

Romay podrà fer-se fotos en el photocall amb els assistents que acudisquen a una jornada on el bàsquet serà el principal protagonista. Les activitats preparades començaran a partir de les 11:00h del matí del mateix dissabte i hi haurà multitud d’activitats relacionades amb el món d’aquest esport com per exemple un torneig de tirs lliures o competicions entre tots els membres de la família «esperem que vinguen tots, des dels majors fins als més xicotets de la casa, perquè de segur que ho passen molt bé amb aquesta proposta«, explicava en COPE ALCOI el Director d’Alzamora, Jorge Valcárcel. A banda d’això hi haurà bona música per tal d’acompanyar la visita de Fernando Romay a la nostra ciutat. Des del Centre Comercial Alzamora han apostat per la música dels anys vuitanta de cara a amenitzar les activitats amb l’actuació de ‘Ciutat Canalla’, un grup de rock que versiona aquesta vegada èxits nacionals i internacionals d’aquella època considerada per molts com un període d’or per a la música.

Per a gaudir de la presència de Fernando Romay tan sols cal visitar el Centre Comercial Alzamora a partir de les 11 del matí. Després d’aquesta sessió, Alzamora ja prepara les campanyes comercials que vindran en els pròxims mesos relacionades amb les compres del ‘Black Friday’ o del pròxim Nadal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *