‘Herrera y Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 14 de novembre 2022

Avui dilluns 12 de novembre hem parlat amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Muro, Kike Pascual, i també hem escoltat a Paco Pascual, professor del Col·legi Sant Roc d’Alcoi. Aquest últim ha quedat entre els deu millors docents de primària de tota Espanya.

Cal recordar que Paco Pascual porta endavant molts projectes educatius a Sant Roc que tenen una àmplia repercussió en l’àmbit docent. Per exemple, l’any passat, els alumnes de cinqué de primària del Col·legi Sant Roc van participar durant el curs en un interessant projecte que els va permetre desenvolupar iniciatives centrades en la preservació del nostre entorn natural i fins i tot del patrimoni de les nostres comarques. Tot això sota la coordinació de l’esmentat professor Paco Pascual, un docent entusiasta i compromés amb el seu treball que en les seues classes, més enllà de les habituals sessions teòriques; aposta per transmetre els valors i els costums que ens han transmés els que ens van precedir.

El citat projecte, desenvolupat com destacàvem anteriorment en el curs passat, s’ha denominat SOS Mariola i ha inclòs diverses accions. Una d’elles ha sigut la neteja del Parc Natural de la Serra de Mariola, un procés que va permetre adequar fins a 122 quilòmetres de les nostres estimades muntanyes. A més han descobert la recollida de l’oli i han aportat el seu granet d’arena per a la conservació d’espècies de la nostra fauna com a ovelles o gallines. Finament han aconseguit recaptar quasi 6.000 euros que han anat destinats a la restauració d’una de les campanes del Santuari de la Mare de Déu del Castell d’Agres que presentava un avançat estat de deterioració. El bronze ja està a l’espadanya del Convent i fou beneit el passat mes de setembre en el transcurs d’una missa solemne que va tindre lloc dins del mateix Santuari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *