Guanyar denuncia el retard en l’aprovació del Pressupost d’Alcoi

Guanyar Alcoi ha denunciat que arribats a la segona quinzena del mes de febrer encara no estiguen aprovats els Pressupostos Municipals per a aquest any 2022. La plataforma assegura, a més, que l’Executiu de Francés no ha presentat ni tan sols l’esborrany dels comptes, un fet que segons diuen contradiu la llei de les administracions locals donat que aquesta última fixa en el 31 de desembre de l’any anterior la data límit per a aprovar el pressupost.

Des de Guanyar indiquen que aquesta situació afectarà greument a la qualitat de vida dels alcoians i alcoianes. A més assenyalen que el mateix PSOE a ciutats com Alacant han denunciat la manca d’aprovació dels pressupostos «durant la darrera reunió del Consell de Cultura va quedar de manifest que no es podien dur endavant les propostes de les diferents comissions per no tindre pressupost. Per a Francés i els seus, sembla que els interessos propis són prioritaris al benestar dels alcoians i alcoianes. I si això suposa endarrerir tindre uns pressupostos municipals que permeten la gestió quotidiana dels serveis de l’Ajuntament, doncs es deixen de banda. Perquè sembla que a Alcoi estem al servei de Francés i no a l’inrevés«, afirma el regidor Pablo Gonzàlez.

Finalment Guanyar afirma que han plantejat per als pressupostos 34 propostes. Accions, afirmen, presentades ja a plenari, aprovades i mai executades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *