Gran èxit de la Trobada d’Escoles de Música de l’Alcoià i el Comtat celebrada a Penàguila

La Trobada d’Escoles de Música de L’Alcoià i El Comtat a Penàguila d’aquest 2022 va ser un èxit. Al final, foren 135 els alumnes de música de les nostres comarques que van participar el passat dissabte 7 d’octubre en la desena edició d’aquest aplec amb el lema enguany ‘L’altre so de la font: la música’.

Durant tot el matí, els xiquets i les xiquetes van assistir als tallers de tècnica musical, per especialitat d’instrument, i a més van poder participar a les visites guiades que es  van preparar. Per altre costat van posar color al mural que es va pintar en la paret del pati de les antigues escoles, i que al·ludeix a la imatge creada per l’artista del poble Paqui Colomina Doménech per a confeccionar el cartell de la trobada. Per la vesprada del mateix dissabte, els joves músics van recórrer els carrers de Penàguila, al compàs de les nostes del pasdoble ‘Educandos de Benejúzar’ de José Aparicio Peiró i en l’audició  posterior van tocar una selecció d’obres de bandes sonores de pel·lícules. Aquestes partitures van estar treballades durant tota jornada amb el professorat que va participar en la trobada.

El pati de les antigues escoles de l’esmentat municipi de Penàguila va servir també com a escenari de la cloenda d’una trobada molt esperada, després d’ajornar-se la mateixa per la pandèmia del Coronavirus al juny de l’any 2020. De nou van gaudir de la cita musical grans i menuts en un ambient de festa i diversió que va impregnar cada racó dels carrers d’aquest municipi de la comarca de l’Alcoià. L’organització d’aquesta iniciativa, segons la informació facilitada, la van portar endavant una vegada més tant la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV l’Alcoià-Comtat) com la la Societat Musical Cultural de Penàguila, l’Ajuntament de Penàguila i la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *