Fundación Mutua de Levante també acull un Betlem en Alcoi durant aquest Nadal

La Sala Cultural de la Fundación Mutua de Levante acull en la plaça d’Espanya un singular Betlem que també està rebent moltes visites durant aquest Nadal. El mateix fou inaugurat a principis de desembre i el podrem visitar fins al dia 4 de gener.

L’esmentat conjunt ha sigut muntat per l’Associació Betlemista de Santa Rosa i en el mateix trobem les habituals escenes relacionades amb el naixement de Jesucrist que recordem durant aquests dies festius. En aquest sentit destaquen les representacions de la fugida a Egipte, l’adoració dels pastors al Jesuset acabat de nàixer o l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar procedents del llunyà Orient.

Cal recordar que l’Associació Betlemista de Santa Rosa ha preparat un altre any un ample vental de propostes amb motiu de Nadal entre les quals destaca la clàssica mostra de Betlems. En aquest sentit recordem que a la ciutat d’Alcoi podem veure quatre representacions. La primera la trobem dins de la Parròquia de Santa Maria, i fou inaugurada el dissabte 3 de desembre  amb la participació del Grup de Danses Carrascal, mentre que des del dia 9 de desembre podem gaudir del Betlem que han muntat al Círculo Industrial. El clàssic Betlem Parroquial de Santa Rosa, que arriba a la XXVI edició, tornat a estar situat enguany a les oficines de Caixa Ontinyent i fou beneït el dia de La Puríssima a migdia com mana la tradició. Per últim, el mateix 9 de desembre, va obrir les seues portes el Betlem que l’Associació Betlemista de Santa Rosa ha planta a les oficines de la Fundación Mutua de Levante de la Plaça d’Espanya. A tot açò se li suma el pesebre de Santa Rosa que es va muntar el 21 de desembre, abans dels dies grans de Nadal.

Finalment l’Associació Betlemista de Santa Rosa ha organitzat una nova edició del Concurs de Betlems. Els premis als guanyadors es faran públics en una gala prevista per al 13 de gener en Fundación Mutua de Levante a partir de les 18:00h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *