Èxit de participació en la I Jornada Edusi Green Day Alcoidemà

Alcoi va celebrar ahir diumenge en la Plaça Enric Valor (La Uixola) una jornada oberta a la ciutadania en la qual es van donar a conéixer els diferents projectes de mobilitat sostenible i transició ecològica duts a terme pel Consistori de la nostra ciutat. La proposta fou inclosa dins de la programació d’activitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i va registrar una notable afluència d’assistents sempre amb totes les mesures de seguretat per tal de previndre la Covid-19.

Cal assenyalar que l’acte EdusiAlcoidemà Green Day va comptar amb tallers mediambientals i de Seguretat Viària, demostracions sobre sensors urbans i energies alternatives o un circuit per a provar vehicles elèctrics. També es va informar dels projectes duts a terme pel Departament de Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi com Desplastifica‘t” o la campanya per a promoure la separació de residus orgànicsuna jornada lúdica, però també de conscienciació, que faça que cada un de nosaltres aposte pels nous models de ciutat on conviuen les noves tecnologies, el desenvolupament sostenible i el respecte per l’entorn natural“, destacava l’alcalde; Toni Francés.

Assenyalar que l’estratègia EdusiAlcoidemà consta d’un pla de 20 milions d’euros cofinançats al 50% amb fons de la Unió Europea. Dins d’aquesta s’ha portat a terme la reurbanització del carrer Na Saurina d’Entença i les mesures aplicades per a millorar la mobilitat, la seguretat i l’accessibilitat d’aquesta via en la qual ara tenen prioritat els ciutadans i les ciutadanes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *