Els patinets elèctrics desapareixeran del paisatge urbà d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha comunicat aquest dimarts que els patinets elèctrics que funcionaven a la nostra ciutat des del passat mes de març, desapareixeran totalment del paisatge urbà al llarg dels pròxims dies. El motiu d’aquesta mesura és que a l’empresa que va implantar els vehicles, amb caràcter pilot, no li ixen els números i per aquesta raó ha reclamat una major inversió al Consistori alcoià de cara a continuar prestant el servei als usuaris amb aquest projecte.

El regidor de Mobilitat ha explicat avui que l’Ajuntament d’Alcoi no pot atendre eixa petició sense portar a terme un procés d’adjudicació de contracte i ha recordat que l’experiència dels patinets elèctrics ha donat molts bons resultats en aquest últim mig any amb uns 25.000 viatges realitzats així com vora 45.000 quilòmetres recorreguts. A més ha informat que la retirada dels patinets ja ha començat en aquesta primera setmana d’octubre «no obstant això, cal recordar que es tornaran les fiances als usuaris que ja no podran fer ús del servei a partir d’ara«, ha assenyalat. Jordi Martínez ha avançat també que el Govern Municipal treballa en el-laborar un plec de condicions que permeta adjudicar en els pròxims mesos un servei de patinets elèctric però també de bicicletes. En aquest sentit, el regidor ha destacat que l’experiència pilot esmentada abans ha aportat informació molt útil de cara a definir les característiques que tindrà eixe contracte «volem regular qüestions com el nombre de patinets, ja que el que oferia l’empresa considerem que era molt elevat amb 200 unitats, i també l’aparcament. La idea és fer zones més concretes d’estacionament en els diferents barris de la nostra ciutat«, assenyalava al respecte Jordi Martínez.

Des de l’Executiu Municipal del PSOE esperen poder tindre redactat el ple de condicions en el primer trimestre de 2023. Seguidament començarà el procés per adjudicar el servei.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *