Els guerrers originals de Xi’an passaran per la província d’Alacant

El Patronat de Turisme Costa Blanca desembarca a partir de demà dimecres en la Fira Internacional del Turisme, FITUR, per a donar a conéixer els principals atractius turístics de la província d’Alacant. Municipis com Alcoi, Cocentaina o l’Orxa seran presents en una cita que enguany recupera la plena normalitat després de les restriccions que va portar la pandèmia de la COVID-19.

Un dels aspectes de l’oferta que portarà Costa Blanca a FITUR, que més espectació ha generat, és l’anhelada arribada dels Guerrers de terracota de Xi’an al MARQ, exposició prevista per a finals del mes de març fins a cap d’any, que s’ha aconseguit després de moltes vicissituds i que recala a Alacant després de molts anys sense eixir de la Xina. Els detalls s’oferiran tots en el propi IFEMA el dijous.

Però abans, el dimecres serà el dia dedicat a la Costa Blanca i la jornada que acollirà a la vesprada en la plaça del Callao el folklore del Carnestoltes de Torrevella, per a impulsar a més ser declarada festa d’interés turístic nacional.

Serà «un Fitur històric i no sols de la recuperació«, han assenyalat des de la Diputació, al mateix temps que han incidit en la gran presència del digital en aquesta fira, a través del metaverso, «com a avantsala de l’experiència que el turista pot gaudir abans de viatjar a la província«, destacava Carlos Mazón, President de la mateixa Diputació alacantina.

En aquesta edició es promocionaran fins a 127 municipis, 27 d’ells amb estand propi i ja s’han concertat 30 reunions amb professionals d’agències i turoperadors.

En dotze blocs temàtics, s’ha programat més d’un centenar de presentacions monogràfiques i més d’una vintena de demostracions gastronòmiques dels municipis, a més d’accions per a augmentar l’arribada del turista britànic, el principal mercat, i altres dins del turisme d’interior, de rodatges, esportiu i esdeveniments LGTBI.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *